Behandelingen

Behandelingen

Mini Zuiver behandeling
Een korte behandeling waarbij de nadruk ligt op het reinigen van de huid en het verwijderen van onzuiverheden.
Reinigen met een milk, diepte reiniging door middel van een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, vulkanisch klei masker waar onder een hoogwaardig extract is aangebracht. Dag/nacht verzorging.
Behandeling van circa 45 min: 

Basis behandeling
Een gezichtsbehandeling met de geuren en de heilzame ingrediënten uit de Provence. Reinigen met een milk, diepte reiniging door middel van een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een voedend crème masker afgestemd op uw huid, tijdens het masker een hand massage. Daarna een ontspannende massage van gezicht, decolleté, nek en schouders. Dag/nacht verzorging en desgewenst een lichte make-up.
Behandeling van circa 60 min: 

Relax behandeling
Even tijd voor jezelf, relaxen en genieten van een uitgebreide behandeling en een heerlijke massage.
Een voetenbad, reinigen met een milk,  diepte reiniging door middel van een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, vulkanisch klei masker waaronder een hoogwaardig extract is aangebracht, een voedend crème masker aangepast op uw huid, tijdens het masker een hand/ arm massage. Daarna een uitgebreide ontspannende massage van gezicht,  decolleté, nek, schouders en hoofd. Dag/nacht verzorging en desgewenst een lichte make-up.
Behandeling van circa 75 min: 

Powerboost behandeling
Als je een huid verbeterende behandeling wil dan is deze behandeling wat voor jou! Reinigend, stimulerend en voedend, echt even een oppepper voor je huid. Een behandeling aangepast aan jouw huid en wensen, dus net wat jouw huid op dit moment gebruiken kan.
Reinig met een milk, intensieve dieptereiniging door middel van een granenpeeling (dieptereiniging), verwijderen van onzuiverheden. Daarna een vulkanisch kleimasker waaronder etherische oliën zijn aangebracht(stimulerend), gevolgd door het powermasker van groenten en/of fruit(voedend). Dag/ nacht verzorging en desgewenst een lichte make-up.
Circa 80 min € 94.50 Inclusief massage

Bindweefsel massagebehandeling (gezicht):
Een natuurlijke opfrisser van uw huidconditie.
Deze pittige massage is een natuurlijke huidverjonging, een echte anti aging massage. Een intensieve massage in combinatie met aromatherapie oliën. Door het hoge gehalte actieve werkstoffen in de oliën geeft het een super boost aan de huid.
Bindweefselmassage heeft heel veel positieve effecten op de huid: het verbetert de huidconditie, stimuleert de doorbloeding, gaat verklevingen tegen, verstevigt en zorgt voor nieuwe aanmaak van bindweefsel, bevordert de celdeling, ook worden afvalstoffen beter afgevoerd, verbetert het de huidstructuur en kleur en vermindert het littekens en rimpels.
Reinigen met een milk, dieptereiniging door middel van een peeling , bindweefselmassage met etherische olie, dag/nacht verzorging
Behandeling van circa 45 min: 
De massage kan ook in een hele behandeling in plaats van de klassieke massage geboekt worden tegen een meerprijs van

Edelsteen massage behandeling:
Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie.
Even wegdromen onder het genot van warme stenen, handen en etherische oliën terwijl de stenen hun werk doen. Deze massage behandeling is vergelijkbaar met een hot stone massage waarbij de edelstenen voor een extra verdieping zorgen. Ze geven hun trilling en unieke kracht af aan het lichaam, zorgen voor een goede doorbloeding en ze voeren afvalstoffen af. De huid gaat stralen, wordt steviger en verlevendigt.  Bij deze massage worden ook decolleté, nek, hoofd en schouders gemasseerd.
Reinigen met een milk, diepte- reiniging door middel van een peeling, vulkanisch klei masker waaronder een hoogwaardig extract is aangebracht, uitgebreide edelsteen massage met etherische olie, Dag/nacht verzorging en desgewenst een lichte make-up.
Behandeling van circa 70 min:

Indiase hoofdmassage behandeling
Een uitgebreide dynamische massage van decolleté, schouders, hals, hoofd en haren met afwisselend zachte en stevige handelingen.
Ons hoofd wordt continu blootgesteld aan allerlei indrukken, stress en spanning we kunnen dan een gespannen gevoel krijgen en er kunnen allerlei blokkades ophopen. Door direct op dit gebied te masseren creëer je een diepe ontspanning.
In deze behandeling ligt de nadruk op de massage. Het geeft een totale ontspanning van geest en spieren, balans in organen, energie en een goede doorbloeding wat weer een mooie huid oplevert.
Reinigen met een milk, dieptereiniging door middel van een peeling, een op jouw huid afgestemd masker, uitgebreide massage met etherische olie, dag/nacht verzorging. (Zorg voor zachte haren, geen lak of versteviger in)
Circa 70 min

Japanse Cosmo face-lift massage behandeling:
Een natuurlijk en goed alternatief voor Botox!
Een intensieve massage behandeling voor zowel mannen als vrouwen die er beter uit willen zien.
Door intensieve massagetechnieken op de acupunctuurpunten, lymfebanen en reflexzones in het gezicht worden bindweefsel en cellen aangezet tot nieuwe aanmaak. Spieren verstrakken en de huid wordt beter doorbloed. Fijne lijntjes worden zachter en de huid gaat er fris en stralend uitzien.
Alles in het lichaam is weerspiegeld in het gezicht! Naast het facelift effect heeft de massage invloed op het hele gestel van je lichaam. En het is zeer ontspannend, wat een positieve invloed heeft bij stress, vermoeidheid, hoofdpijnklachten, spijsverteringsproblemen en overgangsklachten. Kortom een massage behandeling om weer even helemaal op te laden en er gelijk stralend uit te zien.
Reinigen met een milk, dieptereiniging door middel van een peeling, vulkanisch klei masker waaronder een hoogwaardig extract is aangebracht, uitgebreide Cosmo facelift massage met etherische olie, Dag/nacht verzorging en desgewenst een lichte make-up.
Behandeling van circa 75 min: 

Jeugd behandeling  ( t/m 18 jaar)
Een behandeling voor de onzuivere huid. Deze behandeling is er op gericht om de huid grondig te reinigen met natuurzuivere producten.
Om het gewenste resultaat te krijgen dient de behandeling ondersteunt te worden door de juiste producten thuis. Reinigen met een reinigingsschuim, dieptereiniging door middel van een peeling, onzuiverheden verwijderen, aangepast op de behandeling een herstellend en voedend masker, dag/nacht verzorging.
Behandeling van circa 45 min: 

Heren behandeling
Een behandeling speciaal voord de heren die de balans in de huid terug brengt! De huid wordt gereinigd, beschermd en verzorgd.
Reinigen met een reinigingsschuim, dieptereiniging door middel van een peeling, onzuiverheden verwijderen, aangepast op de behandeling een herstellend en voedend masker, Dag/nacht verzorging.
Behandeling van circa 45 min: 

Losse deelbehandelingen

Decolleté behandeling
Reiniging met milk, dieptereiniging door middel van een peeling,  een kleipakking waaronder een hoogwaardig extract is aangebracht, afgestemd op de behoefte van de huid.
Behandeling van circa 15 min: 

Gezichtsmassage
Een ontspannende massage van gezicht, decolleté, nek en schouders met gebruik van 100% natuurzuivere plantenoliën.
Behandeling van circa 15 min: 

Bindweefselmassage (gezicht)
Bindweefselmassage heeft heel veel positieve effecten op de huid: het verbetert de huidconditie, stimuleert de doorbloeding, gaat verklevingen tegen, verstevigt en zorgt voor nieuwe aanmaak van bindweefsel, bevordert de celdeling, ook worden afvalstoffen beter afgevoerd, verbetert het de huidstructuur en kleur en vermindert het littekens en rimpels. De massage kan ook in een hele behandeling in plaats van de klassieke massage geboekt worden.
Behandeling van circa 30 min: 

Rug pakking 
Dieptereiniging van de rug door middel van een peeling, onzuiverheden verwijderen, een pakking afgestemd op de  behoeft van de huid (bijvoorbeeld onzuiver of detox.)
Behandeling van circa 45 min: 

Hand of voet scrubbehandeling
Heerlijk uw handen/voeten laten scrubben door middel van een mix van voedende plantenoliën met een hoge concentratie dode zeezout, mineralen en vitamines.
*prijs in combinatie met één van de gezicht behandelingen