Privacy verklaring

Schoonheidssalon Kitty Meuldijk
Korhoenstraat 12
1911 WH Uitgeest
06-43126151
www.kittymeuldijk.nl

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.
Bijgewerkt op:  13-6- 2019

Persoonsgegevens die wij verwerken
Schoonheidssalon Kitty Meuldijk verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
• Voor- en achternaam
• Geslacht
• Geboortedatum
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Schoonheidssalon Kitty Meuldijk verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige
persoonsgegevens van u:
• Gezondheid (medicijnen, allergieën, chronische aandoeningen)
• Gegevens van personen jonger dan 16 jaar alleen na toestemming van ouders of voogd.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Schoonheidssalon Kitty Meuldijk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
• U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
• U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
• Om goederen en diensten bij u af te leveren
• Conform de afspraak de behandeling uit te kunnen voeren (indicatie en contra indicatie)
• De behandeling op elke individuele klant af te kunnen stemmen (gezondheidsrisico’s beperken)

Beveiligen en bewaren
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.
Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Delen van persoonsgegevens met derden
Schoonheidssalon Kitty Meuldijk verstrekt uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Websites van derden
Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht. Wij raden u aan om de privacy verklaring van deze websites te lezen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Schoonheidssalon Kitty Meuldijk gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Schoonheidssalon Kitty Meuldijk en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar kittymeuldijk@ziggo.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Schoonheidssalon Kitty Meuldijk wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Schoonheidssalon Kitty Meuldijk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch contact met ons op of mailt u naar kittymeuldijk@ziggo.nl

Ik verklaar dat ik:
• Op mijn verzoek uitleg heb gekregen waarom de schoonheidsspecialist vraagt naar bepaalde (medische) gegevens.
• Alle medische gegevens heb besproken en indien nodig heb toegelicht die van belang zijn voor deze behandeling.
• Weet dat ik iedere (medische) verandering zo spoedig mogelijk moet doorgeven omdat dit het resultaat van de behandeling kan beïnvloeden.
• Weet dat al mijn gegevens vertrouwelijk worden behandeld om mijn privacy te beschermen en dat ik weet wat mijn rechten zijn onder de Algemene verordening gegevensbescherming; dit is mondeling toegelicht en ik heb de privacyverklaring van de salon kunnen lezen.
• Toestemming geef voor het maken van digitale foto’s tijdens het intake- / kennismakingsgesprek voor de opbouw van een dossier. Tevens worden er -indien nodig- foto’s gemaakt, voor/tijdens/na de behandeling van het te behandelen gebied. Deze foto’s worden nooit zonder mijn uitdrukkelijke toestemming gepubliceerd of aan derden gegeven.

Naam;
Adres;
Mail adres;
06 nummer;
Datum;
Plaats;
Medicijn gebruik;
Geboorte datum;
Handtekening;

Toestemming ouder (Indien jonger dan 16 jaar)
Handtekening;

 Openingstijden
Op afspraak:
woensdag 09.00 - 18.00 uur
donderdag 09.00 - 18.00 uur
vrijdag 09.00 - 17.00 uur
zaterdag 09.00 - 17.00 uur

  Om de rust tijdens de
  behandelingen te bewaren kan
  het zijn dat u het antwoord-
  apparaat treft, laat dan uw naam
  en telefoonnummer achter dan
  bel ik u zo spoedig
  mogelijk terug.

Adresgegevens:

Schoonheidssalon Kitty Meuldijk
Korhoenstraat 12
1911 WH Uitgeest
06-43126151
kittymeuldijk@ziggo.nl